MMA

Jedan od najboljih boraca svih vremena predvodi Bellatorovu priredbu u Moskvi!

Legendarni ruski MMA borac i jedan od najboljih teškaša u povijesti Fedor Emelianenko vraća se ove godine u akciju te će predvoditi Bellatorovu priredbu u Moskvi. Borilački spektakl u glavnom gradu Rusije trebao bi se održati 23. listopada u VTB Areni.

To bi mogla biti i oproštajna borba 44-godišnje ruske legende koja je tijekom karijere izborila 39 pobjeda od toga ih je 15 završila nokautom, ima šest poraza, a jedan dvoboj završio je ‘no contests’.

Posljednji put se u Moskvi borio 2011. godine. Još se ne zna protiv koga će se boriti, ali Bellatorov predsjednik Scott Coker je najavio kako će se Fedor do kraja karijere boriti samo protiv iskusih boraca koji su također kroz karijeru imali zvjezdani status.

Kao mogući suparnik spominjao se Alistair Overeem, ali je on u međuvremenu potpisao za Glory, a tu je ostao još Junior dos Santos koji je sigurno jedan od kandidata za Fedorova suparnika.

Emelianenko je posljednju borbu imao 29. prosinca 2019. godine kada je prekidom u prvoj rundi pobijedio Quintona Jacksona.

Odgovori

Back to top button