MMA

Jan Blachowicz vjeruje u pobjedu nad Rakićem: A onda trebam dobiti revanš protiv Alexa Pereire

Bivši UFC-ov prvak Jamahal Hill uskoro će biti spreman, te je najozbiljniji kandidat za meč u kojoj bi se trebao boriti za naslov.

Američki borac je u srpnju ozlijedio Ahilovu tetivu. Uzeo je pauzu kako bi sanirao ozljedu, te je napustio pojas. Sada bi mu UFC trebao dati priliku da ponovno napadne sam vrh poluteške kategorije.

Prije desetak dana Brazilac Alex Pereira je na priredbi u New Yorku prekidom u drugoj rundi svladao Jiříja Procházku i osvojio pojas poluteške divizije. A tu je priliku dobio nakon trijumfa, nekoliko mjeseci ranije, nad Janom Błachowiczem.

Poljski borac je u nedavnom intervjuu iznio svoju prognozu mogućeg meča između Pereire i Hilla.

– Ne znam kako će se Hill osjećati, jer se ponekad teško vratiti u vrhunsku formu. Cijelo vrijeme vrtite nešto u glavi što vas podsjeća na ozljedu i da ste bili operaciji. Ne znate kako će vaša noga reagirati i zato nisam siguran. Mislim da je u ovom trenutku Pereira favorit – kazao je Jan Błachowicz.

A Poljak je u srpnju podijeljenom odlukom sudaca izgubio protiv Pereire. Jan je još uvijek uvjeren kako je on trebao pobijediti.

No Błachowicza sada čeka drugi protivnik. Poljski borac bi se 20. siječnja trebao boriti protiv Aleksandra Rakića.

– Bude li se Alex Pereira borio protiv Jamahalom Hillom i pobijedio a ja vjerujem da ću biti bolji od Rakića, onda bi mi UFC trebao dati revanš protiv Brazilca. Vjerujem da su suci pogriješili kod bodovanja. Morao bih dobiti uzvratni meč protiv Pereire – podvukao je Jan Błachowicz.

Odgovori

Back to top button