MMA

Ivan Vitasović i Daniel Bažant obranili naslove, Đani Barbir prvak FNC-ove srednje kategorije

Sjajna FNC-ova priredba u pulskoj Areni završila je trijumfom hrvatskih boraca. Ivan Vitasović obranio je naslov prvaka teške kategorije, a Daniel Bažant titulu u perolakoj kategoriji. Đani Barbir je fantastičnom završnicom stigao do pojasa prvaka u srednjoj kategoriji.

Borac pulskog Trojana Ivan Vitasović je u glavnoj borbi FNC 7 priredbe bio bolji od Brazilca Geronima dos Santosa i obranio FNC-ov pojas teške kategorije.

Nakon što su na početku borbe razmijenili nekoliko udaraca, borba se preselila na tlo, a Brazilac je pokušao ‘ground’n’poundom’ iznenaditi Vitasovića.

Naš borac se izvukao iz neugodne situacije i uzeo leđa protivniku. No Mondragon je ozlijedio rame, te je krajem prve runde predao meč.

U sunaslovnoj borbi somaći borac Daniel Bažant je sjajnim nokautom protiv Brazilca Iurija Alcantare obranio FNC-ov pojas u perolakoj kategoriji.

Borac pulskog Trojana krenuo je žestoko, te je borbu mogao završiti i nešto ranije.

U završnici prve runde Alcantara se poskliznuo, a Bažant je iskoristio priliku i prekidom stigao do treće pobjede u nizu.

Đani Barbir, borac ATT-a, je FNC-ov prvak srednje kategorije nakon što je u borbi za naslov svladao Andija Vrtačića.

Obojica su agresivno krenula u meč. Barbir je sjajno pogodio Vrtačića i preselio borbu u tlo, te ‘submissionom‘ završio Andija.

Crnogorski borac Savo Lazić je za samo 18 sekundi svladao Ivicu Truščeka. Naime, Lazić je sjajnim ‘overhandom’ pogodio je Truščeka te ga ekspresno završio ‘ground and poundom’.

Vladi Neferanoviću je trebalo samo minuta i osam sekundi za pobjedu protiv kikboksačke legende i MMA boraca Mladena Kujundžića.

Obojica su krenula žestoko i razmijenila nekoliko udaraca. Potom je Vlado srušio i uzeo leđa. Zavukao je ruku i prekidom (RNC) svladao Mladena.

Đorđe Bukvić je prekidom u drugoj rundi svladao Turčina Ahmeta Rasima Palu, dok je Slovenac Nejc Preložnik podijeljenom odlukom sudaca nadjačao Denisa Jurakića iz Ahileja.

Talentirani borac zagrebačkog ATT-a Ivan Sičaja, koji je svoj profesionalni debi ima na FNC 6 priredbi kada je ‘submissionom‘ svladao Matea Bolfana, stigao je do novog trijumfa. Sičaj je jednoglasnom odlukom sudaca svladao Senegalca Sambu Thiama.

Odgovori

Back to top button