MMA

Israel Adesanya otkrio zašto više nije fan Jona Jonesa

Israel Adesanya je neko vrijeme bio zainteresiran za meč protiv Jona Jonesa, no jedan od najboljih MMA boraca je napustio polutešku kategoriju, te je krenuo u teškaše.

Izzy je prije godinu dana odlučio napasti pojas UFC-ova prvaka poluteške kategorije, ali je izgubio od Jana Blachowicza.

Nakon tog pokušaja, prvak srednje kategorije vratio se u svoju diviziju i dva puta obranio naslov (ukupno četiri), protiv Marvina Vettorija i Roberta Whittakera u veljači.

Adesanya je nedavno izjavio kako je bio fan Jona Jonesa, ali to više nije.

– Nije to više onaj Jones kojega sam ranije gledao. Na UFC 94 priredbi se borio protiv Stephana Bonnara i tada sam ga prvi put gledao uživo, mislio sam kako je ‘poseban borac’ – kazao je Israel Adesanya i nastavio:

– Bio sam njegov fan, kao i ja njemu, a onda sam shvatio kako se želi boriti protiv mene. Od tada više nije bio moj fan i jedno vrijeme smo se svađali, no nikad se nismo međusobno borili.

Izzy se dotaknuo i snimke Bonesova uhićenja u Las Vegasu nakon svečanosti primanja u UFC-ovu Kuću slavnih u rujnu prošle godine.

– Kada sam vidio snimku kako ga policija privodi osjetio sam žaljenje prema njemu i pomislio ‘kako je potratio svoj potencijal’. Još kad se sjetim da je koristio steroide – podvukao je Israel Adesanya.

Odgovori

Back to top button