MMA

Israel Adesanya: Ngannou je razvalio vrata, svi smo bili uz njega

Na UFC 284 priredbi koja se prošlog vikenda održala u Perthu, a na kojoj je Makhachev pobijedio Volkanovskog i obranio pojas prvaka lake kategorije, u gledalištu je bio i Israel Adesanya.

Bivši prvak srednje kategorije sigurno je uživao u borilačkom spektaklu, no nije mogao pobjeći od novinarskih upita vezanih za Francisa Ngannoua koji je nedavno napustio najveću svjetski MMA promociju.

– Francis je napravio dobru stvar. On je razvalio vrata, svi smo bili uz njega. Svi o tome dugo govorimo i ja sam jedan od njih. Ne želim sada biti pametan, ali Francis je u pravu. To su male stvari koje bi trebale biti obavezne – rekao je Israel Adesanya i dodao:

– Nije imao neke lude i nerazumne zahtjeve. Želio je na neki način pomoći borcima u njihovim debijima tako da treći ili četvrti čovjek iz tih timova ima plaćen hotel. To bi im mnogo značilo, a ne bi zadiralo u njihove zarede od borbe. Francis je tražio razumne zahtjeve i trebao ih je dobiti. Dana kaže da se tako radi, ali to bi se trebao promijeniti.

Odgovori

Back to top button