MMA

Israel Adesanya najavio kako će Jake Paul pobijediti Woodleya

Još je desetak dana ostalo do boksačkog meča između Jakea Paula i Tyrona Woodleyja. Youtuber i bivši UFC-ov prvak velter kategorije snagu će odmjeriti na priredbi koja će se 29. kolovoza održati u Rocket Mortgage FieldHouseu u Clevelandu.

Mnogi vjeruju kako Woodley ne bi trebao imati problema protiv YouTube zvijezde, no Israel Adesanya ne dijeli isto mišljenje. Prvak UFC-ove srednje kategorije najavio Paulovu pobjedu.

– Vjerojatno će Jake Paul pobijediti jer je Tyron premalen. Ne razumijem zašto su u Thrilleru nazvali Woodleyja ekspertom u borbi na nogama? To me iznenadilo. Ima tu desnicu i uvijek će tražiti taj udarac, ali Jake je velik i dobar boksač. Kladio bih se na Paula – rekao je Israel Adesanya, te komentirao njihovu okladu, gdje poraženi mora istetovirati ime protivnika, bude li Woodley izgubio morat će negdje na tijelu tetovirati: ‘Volim Jakea Paula‘:

– Na neki način je bio prisiljen prihvatiti okladu. A ona je baš glupa, jer ako vjeruješ u sebe, onda je odmah prihvati. No kada te netko nagovori pa promijeniš odluku, to je dokaz da nemaš samopouzdanja.

Odgovori

Back to top button