Boks

S nestrpljenjem čekamo Filipov sljedeći meč, a Hrgović je okršaj najavio za 28. kolovoza

Filip Hrgović je prije nešto više od mjesec dana u SAD-u nastavio pripreme za sljedeći meč. Uoči puta U Ameriku je najavio meč za 28. kolovoza, ali dosad se još nije pojavilo niti jedno konkretno ime mogućeg Filipova protivnika.

Meč u kojem bi Hrgović trebao uskoro boksati bit će samo zagrijavanje za borbu o kojoj se već neko vrijeme govori protiv Martina Bakolea.

No ni deset dana prije najavljenog dvoboja ne zna se tko bi mogao biti njegov protivnik. Hrgović je u posljednjoj objavi na Instagramu pokazao kako je dobro raspoložen i marljivo dalje trenira.

Najbolji hrvatski teškaš ove godine još nije imao meč. Početkom godine bila je dogovorena borba protiv Michaela Huntera za mjesto izazivača IBF-ova pojasa prvaka, ali je Amerikanac odustao od tog meča.

Hunter je dogovorio meč protiv manje poznatog sunarodnjaka Mikea Wilsona kojeg je prije dva tjedna na Triller Fight Club priredbi u New Yorku pobijedio tehničkim nokautom u četvrtoj rundi.

Hrgovićevi promotori braća Sauerland na Twitter su objavili Filipovu fotografiju uz poruku: ‘El Animal dolazi’.

Deset dana uoči meča nije kasno za objavu, ako se raditi o još jednom meču protiv suparnika koji teško može ući u Filipovu kategoriju.

Odgovori

Back to top button