MMA

Islam Makhachev tvrdi kako ga Charles Oliveira izbjegava

Najbolji UFC-ov borac lake kategorije Charles Oliveira smatra kako bi se Islam Makhachev prvo trebao boriti protiv Beneila Dariusha.

Dagestancu se ta izjava nije svidjela jer misli kako ga Brazilac izbjegava kako se ne bi borio protiv njega.

‘Smiješno je što prozivaš Natea Diaza koji već pet godina nije nikog pobijedio, a meni govoriš da moram zaraditi priliku. Priznaj, bojiš se poraza. Tvoj jiu jitsu ne može ti pomoći u našoj borbi, to jako dobro znaš’, poručio je Islam Makhachev.

Do Bronx je prošlog vikenda pobijedio Justina Gaethjea i potvrdio kako je najbolji borac lake kategorije, no dan ranije mu je UFC oduzeo pojas jer je na službenom vaganju imao dvjestotinjak grama više od dopuštene granice.

Predsjednik najveće svjetske MMA organizacije Dana White potvrdio je kako će bivši prvak Charles Oliveira sigurno dobiti novu priliku boriti se za naslov, a popis potencijalnih protivnika je nešto duži.

Na tom su popisu Michael Chandler, Conor McGregor, Nate Diaz, Islam Makhachev, pa i prvak Aleksandar Volkanovski, koji je pomeo konkurenciju u perolakoj, te najavio mogući prelazak u laku kategoriju i napad na titulu u toj diviziji.

White je istaknuo kako bi se Islam Makhachev prije borbe za naslov trebao boriti protiv Beneila Dariusha.

Odgovori

Back to top button