MMA

Islam Makhachev ističe kako Jon Jones neće nikoga oduševiti u svom povratničkom meču

Prvak UFC-ove lake kategorije Islam Makhachev prošlog je vikenda u Perthu prvi put branio naslov, te je u iscrpljujućoj borbi pobijedio Alexandra Volkanovskog.

Dagestanskom borcu to je bio prvi meč u karijeri koji je odradio u pet rundi. Makhachev je osim zlatnog pojasa zasjao i na prvom mjestu UFC-ove ‘P4P’ ljestvice.

– Dobro sam se namučio u tom meču i sada nisam samo prvak nego i najbolji borac na svijetu. Jako sam sretan – rekao je Islam Makhachev i dodao:

– Sada mi ljudi mogu reći da sam najbolji na svijetu, to sam sanjao. I nije važno kako sam stigao do pobjede…

A uskoro se u oktogon vraća – Jon Jones. Jedan od najboljih boraca u povijesti će 4. ožujka debitirati u teškoj kategoriji.

Jon Jones će se boriti protiv Ciryla Ganea za pojas prvaka, koji je ostao upražnjen nakon odlaska Francisca Ngannoua iz UFC-a.

– Jon Jones je sjajan borac, najbolji. Posljednji put je pobijedio podijeljenom sudačkom odlukom. Uvijek je imao teške mečeve – istaknuo je Islam Makhachev, te podvukao:

– Ali mislim kako u tom meču nikoga neće oduševiti. No zato sam ja trenutačno najbolji na svijetu, pobijedio do danas prvog na ‘P4P’ ljestvici. Tu sam ako netko želi biti najbolji.

Odgovori

Back to top button