MMA

I Stipe Miočić želi borbu protiv Jona Jonesa: Sredit ću ga

Tri godine je prošlo od posljednje borbe Jona Jonesa, a onda se vratio u oktogon i pokazao zašto ga mnogi smatraju najboljim borcem u povijesti.

Bonesu je trebalo samo dvije minute na UFC 285 priredbi kako bi giljotinom svladao Ciryla Ganea i osvojio pojas prvaka teške kategorije.

Odmah nakon trijumfa je prozvao Stipu Miočića koji je dan-dva ranije otkrio kako su mu iz UFC-a obećali meč u srpnju protiv pobjednika dvoboja Jones – Gane.

– Imam mnogo poštovanja prema Stipi. Ja bih na njegovom mjestu na neko vrijeme posao vatrogasca ostavio sa strane. Ponavljam, govorim to s poštovanjem. Znam da će moj cijeli svijet biti fokusiran samo na njega i to da ga pobijedim pa postanem najveći teškaš u povijesti – rekao je Jon Jones i dodao:

– Stipe govori o tome da je već sad teži od mene. Po tome se vidi da mu je glava u potpuno krivoj zoni. Neće biti mlađi nego što je sad, a sigurno nikad više neće biti brži nego što je sad. Neću ga samo pobijediti nego ću ga završiti u prve tri runde.

A Stipe je nakon meč potvrdio kako želi okršaj protiv prvaka.

– Dobra borba, Jones je ugušio Ganea – kazao je Miočić nakon borilačkog spektakla, te ponovio kako je već za ovu priredbu u Las Vegasu želio meč protiv Jona.

Ističe kako je mislio da će borba otići do odluke sudaca, jer je Jones pauzirao tri godine. Potom se osvrnuo na mogući okršaj s Jonom.

– Jonesu ću prirediti nešto s čime se još nije susreo. Sredit ću ga. To je ono što ga čeka – podvukao je Stipe Miočić.

Odgovori

Back to top button