MMA

Hoće li Jake Paul i Nate Diaz imati revanš u meču po MMA pravilima?

Poznati youtuber Jake Paul je početkom godine u boksačkom meču izgubio protiv Tommyja Furyja, no u kolovozu se vratio pobjedom nad bivšim UFC-ovim borcem Nateom Diazom.

Nekadašnjoj Disneyjevoj zvijezdi to je bila sedma pobjeda u karijeri i peta protiv MMA boraca (dvaput je svladao Tyrona Woodleya, te je bio bolji od Bena Askrena, Andersona Silvu i u posljednjem meču od Diaza).

I zadnja borba je pokazala kako se MMA borci teško mogu nositi protiv Jakea Paula u boksačkom ringu.

A kako bi barem malo zagolicao maštu fanova, Nate je na društvenim mrežama podijelio fotomontažu kojom poziva Jakea na revanš.

Paulova promotorska kuća Most Valuable Promotions to je demantirala i objasnila kako se ne radi o nikakvoj uzvratnoj borbi.

‘Jake Paul neće ponovo boksati protiv Natea Diaza. Naime, Nate Diaz i Jake Paul dobili su PFL-ovu ponudu u kojoj im nude priliku za revanš po MMA pravilima u kavezu. Jake Paul je prihvatio ponudu’, piše u objavi MVP promotorske kuće.

Bit će zanimljivo pratiti rasplet ove priče, te hoće li Jake Paul i Nate Diaz stvarno imati revanš u oktogonu u meču po pravilima slobodne borbe.

Odgovori

Back to top button