MMA

Henry Cejudo tvrdi kako je Ciryl Gane prava prijetnja Jonu Jonesu: Ma kakav Miočić?

Nakon što je UFC-ov prvak teške kategorije Francis Ngannou otišao na operaciju koljena pojavila se ideja kako bi najveća svjetska MMA promocija trebao organizirati borbu za privremenog prvaka.

Ta je tema neko vrijeme bila aktualna, a kao potencijalni kandidati za taj meč najčešće su se spominjali Stipe Miočić i Jon Jones.

No UFC do danas po tom pitanju nije ništa učinila.

U vrhu teške kategorije vlada poprilična gužva na što je pažnju skrenuo Ciryl Gane nakon nedavne pobjede protiv Taija Tuivase.

Naime, Miočić je svoju posljednju borbu imao u ožujku 2021. kada je izgubio pojas protiv Ngannoua, a bivši prvak poluteške kategorije Jones već više od dvije godine prelazi među teškaše. Konkurencija u vrhu se sve više zaoštrava.

O situaciji u teškoj kategoriji govorio je Jonesov prijatelj i trening partner Henry Cejudo na svom se YouTube kanalu.

– Gane je prijetnja svima. Jonesu sam poslao poruku i rekao mu da se ga pazi. Ma kakav Miočić? Gane je opasniji. Gledao sam zadnju njegovu borbu i baš si mislim kako je on veća prijetnja Jonesu nego Ngannou – rekao je Henry Cejudo i nastavio:

– Borci trebaju mnogo više voditi računa o svojim nogama kako bi bili pokretni i trenirati kako bi što efikasnije pobijedili protivnika, to mi sviđa. Kod Ganea najviše cijenim što je uložio mnogo truda u pobjedu, dok ga je Tuivasa pokušavao uhvatiti. Ciryl Gane je opasan protivnik.

Odgovori

Back to top button