MMA

Golden Fight priredba u Šibeniku oduševila fanove

Nedavnom je u šibenskom D-Resortu održana Golden Fight 1 priredba. Odličnim eventom zaokružen je sjajan tjedan ljetnog Golden kampa u Vodicama gdje su borci usavršavali svoje vještine, dok su amateri došli zbog rekreacije.

Uglavnom, svatko je mogao nešto novo naučiti od najboljih svjetskih trenera.

Borilački fanovi gledali su 13 sjajnih mečeva, na programu je bilo deset MMA borbi, dva kikboksačka okršaja, dok su se naš Zoran Đođ i talijanski borac Dimitri Angelini obračunali boksu bez rukavica.

Đođ je do trijumfa stigao nakon nešto više od minute. Naime, Talijanu je nakon jednog snažnog udarca ispala gumena zaštita za zube, a sudac je počeo brojati.

Angelini se žalio na brojanje, te nije želio vratiti štitnik. Sudac je odbrojao do deset i prekinuo meč,a onda je Talijan žestoko reagirao.

Organizacija je na Instagramu objavila kako je prekinula suradnju s talijanskim borcem zbog nesportskog ponašanja.

U glavnoj borbi influencer Strahinja Damnjanović je u svom MMA debiju prekidom za 30-ak sekundi pobijedio Rumunja Petera Garnika.

Fran Luka Đurić izborio je svoju drugu profesionalnu pobjedu, a do trijumfa su stigli Luka Vargović, Tomislav Ceronja, Michael Realli, Giovani Rivetti…

Nikola Janković (17) iz MMA kluba Belišće je atraktivnim nastupom stigao do prve profesionalne pobjede, nadjačao je devet godina starijeg Blaža Ivkovića iz UFK Novi Zagreb.

Odgovori

Back to top button