MMA

Andersonu Silvi samo jedna stvar smeta kod Dane Whitea

Anderson Silva je prije dvije godine dobio otkaz u UFC-u. Brazilska legenda je u najvećoj svjetskoj MMA organizaciji provela 14 godina, te ostavila neizbrisiv trag.

Nakon karijere u slobodnoj borbi počeo je boksati. U dva profesionalna boksačka okršaja pobijedio je Julija Césara Cháveza Jr.-a i Titu Ortiza, a u svibnju je imao ekshibicijski meč protiv Bruna Machade.

Bivši UFC-ov prvak sada se sprema za novu borbu i to protiv youtubera Jakea Paula. Njihov meč će se održati 29. listopada u Gila River Areni u Phoenixu.

A Spider je počeo boksati jer u tome vidi dodatnu zaradu, kojom je očito zadovoljan. Naravno, sada kada više nije vezan za UFC, pa može glasno izreći njihove probleme.

– Mislim kako bi UFC mogao borcima dati veće plaće, a pogotovo nekima koji mnogo čine u popularizaciji sporta i same organizacije. Borci moraju imati dobrog menadžera koji će ih zaštititi da ne potpišu nešto što bi za njih u budućnosti moglo biti loše – kazao je Anderson i Silva i nastavio:

– Čudno mi je da svi prvo potpišu ugovor, a onda izjavljuju kako im je loše. Nikad u životu nisam govorio koliko me UFC plaća zato što se ja mnogo borim. No zamjeram Dani Whiteu što se ponekad loše odnosi prema borcima, a nikad se nije borio u MMA-u.

Spider je to dodatno objasnio.

– Kada krene govoriti kako bi se netko trebao boriti, to nije u redu. Nije to dobro. Dana je dobra osoba, ali on je prije svega biznismen. Ja sam odradio sve obaveze prema njima i više ne moram pitati Danu za dopuštenje. Sada mogu raditi što god želim – podvukao je Anderson Silva.

Odgovori

Back to top button