MMA

Gilbert Burns otkrio zašto je plakao nakon poraza protiv Chimaeva

Brazilac Gilbert Burns je na nedavnoj UFC 273 priredbi jednoglasnom odlukom sudaca izgubio od Khamzata Chimaeva u jednoj od najboljih borbi ove godine u najjačoj svjetskoj MMA organizaciji.

Švedsko-čečenski borac još nije imao tako zahtjevnog protivnika koji mu je priuštio tri paklene runde.

Naime, Khamzat je u prethodnik deset mečeva svoje suparnike pobjeđivao prekidom u prvoj ili drugoj rundi.
Burns je nakon poraza bio vrlo emotivan, a sada je otkrio zbog čega je plakao.

– Bio sam ljutit, jer sam znao da je to bila dobra borba i ljudi oko mene su to govorili dok sam hodao prema svlačionici. Želio sam zaplakati, no kada su mi to nastavili govoriti jednostavno sam eksplodirao – kazao je Gilbert Burns i objasnio:

– Nije me briga što je meč bio odličan, ja samo želim pobjeđivati. Kad je borba završila, svi su poludjeli, a ja sam sve to duboko u sebi vrlo emotivno proživljavao. Pokušao sam ostati pozitivan. I Dana White mi je također rekao kako je borba bila odlična, jedna od najboljih koju je gledao.

Gilbert je veliki emotivac i to često zna pokazati.

– Pokušavam sam se suzdržati kad god bi me Dana White pohvalio, a onda postajem još nervozniji. Upravo su me njegove riječi potaknule da pustim suze, jer je mnogo govorio, a ja sam bio jako ljutit. Plakao sam na izlasku iz oktogona, više nisam mogao izdržati… – rekao je Gilbert Burns.

Odgovori

Back to top button