MMA

Chael Sonnen ima interesantnog suparnika za Conora McGregora u njegovom povratničkom meču

Conor McGregor se nada kako će se kroz nekoliko mjeseci vratiti borbama. Naime, UFC-ova velika zvijezda često na svojim društvenim mrežama objavljuje fotografije i videosnimke s treninga želeći svojim fanovima pokazati kako njegovog oporavak napreduje.

Irac je u srpnju prošle godine slomio nogu u meču protiv Dustina Poiriera.

Notorious je tijekom oporavka nabacio nekoliko kilograma, te je pitanje u kojoj će kategoriji imati svoju povratničku borbu.

McGregor je ima želju boriti se protiv prvaka UFC-ove velter kategorije Kamarua Usmana.

Pobjedom u tom okršaju postao bi prvi borac u povijesti najveće MMA organizacije koji je osvojio pojas u tri različite težinske kategorije.

Umirovljeni MMA borac Chael Sonnen je na svom YouTube kanalu otkrio tko bi mogao biti Conorov idealni protivnik u povratničkom meču.

– McGregorov protivnik bi trebao biti Michael Chiesa, njega nitko nikada nije spomenuo. Osobno vjerujem da postoji razlog zbog čega Chiesa nikada nije prozvao McGregora – rekao je Chael Sonnen, pa podsjetio na incident koji se dogodio u travnju 2018. godine:

– Kada je McGregor napao autobus želeći se obračunati s Khabibom, jedan od ozlijeđenih boraca bio je Michael Chiesa. Njemu je komadić stakla upao u oko i on je tužio Conora. Mislim da postoji nešto osobno između njih i sigurno postoji priča o kojoj do sada nitko nije govorio. To bi bila zanimljiva borba.

Michael Chiesa se na toj UFC 223 priredbi trebao boriti protiv Anthonyja Pettisa, ali je zbog ozljede morao otkazati borbu.

Odgovori

Back to top button