MMA

Gilbert Burns ne vjeruje da bi se Conor McGregor snašao u velter kategoriji: Oni bi ga uništili

Hoće li se Conor McGregor vratiti borbama? Na to pitanje teško zasad možemo dobiti, jer je činjenica kako veliku UFC-ovu zvijezdu zanimaju neke druge stvari.

Notorious je prije godinu dana slomio nogu u meču protiv Dustina Poiriera, zaliječio je ozljedu i vratio se treninzima, ali za mnoge je on još uvijek daleko od povratka u oktogon.

Conor često na svojim društvenim mrežama objavljuje fotografije i snimke s priprema, te najavljuje kako želi biti potpuno spreman kada ponovno krene u akciju bez obzira u kojoj kategoriji.

Neko se vrijeme govorilo kako bi se borio u velteru.

Bivši izazivač Gilbert Burns misli kako McGregoru to ne bi bio dobar izbor.

– Conor nije velteraš. No želi li se boriti u velter kategoriji onda bih ga rado prebio. On ne bi mogao podnijeti te udarce. A da ne spominjem grappling, jer to nije fer. Srušio bih ga na tlo i potpuno razbio. Uništio bih ga i dobro zaradio – kazao je Gilbert Burns i dodao:

– Ne tražim borbu protiv McGregora, jer to ne bi bilo pravedno. On je klasični borac lake kategorije, a u velteru ne bi mogao podnijeti udarce niti bi se mogao hrvati s nama. Svi udaraju snažno osim Covingtona, ali on je odličan hrvač. Usman snažno udara i ima odlično hrvanje, a takvi su Chimaev i Edwards. Oni bi ga uništili.

Odgovori

Back to top button