MMA

Georgesu St-Pierreu napokon istekao ugovor s UFC-om

Kanađaninu Georgesu St-Pierreu je nakon pet godina od njegovog posljednjeg nastupa istekao ugovor s UFC-om.

Jedan od najvećih MMA boraca u povijesti i dugogodišnji vladar velter kategorije svoj posljednji je nastup imao 4. studenog 2017. kada je u Madison Square Gardenu ‘submissionom’ u trećoj rundi pobijedio Michaela Bispinga i osvojio naslov prvaka srednje divizije.

– Više nisam pod ugovorom s UFC-om, pa sam mogao surađivati sa Showtimeom. Sada sam slobodan i mogu raditi što god mi je volja – rekao je 41-godišnji Georges St-Pierre uoči boksačke priredbe na kojoj je Jake Paul pobijedio Andersona Silvu.

Bivši UFC-ov prvak sudjelovao je u promociji tog meča, a u razgovoru za MMA Fighting nije odbacio mogućnost da i on jednog dana navuče boksačke rukavice.

– Nikad ne reci nikad. Možda i ja jednog dana počnem boksati. Bude li zanimljivo i dobro organizirano, zašto ne. Mogao bih boksati ili se natjecati u grapplingu, ali više se ne moram dokazivati – istaknuo je Georges St-Pierre i zaključio:

– Još uvijek treniram, ali imam druge prioritete u životu. Slobodna borba me više ne zanima, no mogao bih boksati ili grapplati. Na mojim treninzima i dalje ima vatre, ali nisu toliko žestoki kao ranije…

Odgovori

Back to top button