MMA

Georges St-Pierre savjetuje Ngannoua: Ako mu UFC ne može platiti koliko želi, neka krene dalje

Kanadska borilačka legenda i bivši UFC-ov prvak Georges St-Pierre podržava Francisa Ngannoua u njegovim za boljim uvjetima u promociji.

St-Pierre je bio velika UFC-ova zvijezda koji je svoje rezultate uvijek znao dobro naplatiti.

Razumije kroz što kamerunski prvak trenutačno prolazi i ne bi se začudio bude li Ngannou odlučio napustiti najveću MMA organizaciju.

– Francis zna koliko vrijedi i to želi dobiti. Ne bude li zadovoljan UFC-ovom ponudom neka pronađe sreću u nekoj drugoj promociji. Vrijeme je da dobro naplati svoje usluge jer nije više mlad – kazao je Georges St-Pierre i dodao:

– Teškašima jedan udarac promijeni cijelu borbu. S razlogom teškaški prvaci ne mogu zadržati naslov na neko duže vrijeme. Ako mu UFC ne može platiti koliko želi, neka krene dalje. Ngannou je u dobroj poziciji da može pregovarati.

Komentirao je i ishod mogućeg boksačkog okršaja protiv Tysona Furyja.

– Ngannou zaslužuje milijune dolara. On je veliki talent za MMA i plašim se kako boks nije dobra odluka. Istina, zaradio bi ogroman novac, ali šanse u boksačkom meču protiv Furyja bile bi apsolutno na strani protivnika – zaključio je Georges St-Pierre.

Kanađanin se osvrnuo i na nedavni incident u kojem je Jorge Masvidal u jednom restoranu fizički napao Colbyja Covingtona.

– Stvari izmiču kontroli jer dečki sve shvaćaju previše osobno. Ja nisam bio taka i sve je to za mene bio posao. Što je bilo više ‘trash-talka’, više sam zarađivao. No to ne bih uspio da nisam imao žestoke protivnike. Mi smo zajedno gradili borbu, a onda je meč bio još zanimljiviji – istaknuo je Georges St-Pierre i podvukao:

– S razlogom svoju obitelj i privatni život ne stavljam u javnost. Kada meni netko želi nešto reći, ja lako prijeđem preko toga, nikakav problem. No pokušate li doći do nekoga koga volim, tada stvari postaju drugačije. Moj privatni život je za mene dragocjen kao dijamant.

Odgovori

Back to top button