MMA

Georges St-Pierre dao savjet McGregoru: Nemoj se više boriti protiv njega, Poirier te pročitao

Dustin Poirier je ove godine dvaput pobijedio Conora McGregora, prvo ga je krajem siječnja nokautirao, a potom mu je Irac u srpnju morao predati, jer je slomio nogu kraje prve runde.

Diamond je tako u samo pola godine preokrenuo omjer protiv Notoriousa i sada vodi u pobjedama s 2-1, no već se najavljuje i njihov četvrti međusobni okršaj.

Jedan od najvećih MMA boraca Georges St-Pierre kako to za McGregora bio loš potez.

– Kada bih bio na McGregorovom mjestu ili da sam njegov menadžer, sigurno ne bih želio da se četiri puta bori protiv istog borca. Čini mi se kako ga je Dustin pročitao – kazao je Georges St-Pierre i nastavio:

– Conor bi treba tražiti nekog drugog protivnika. Mislim da bi se trebao boriti protiv nekog kao što je Nate Diaz, protiv borca koji ima nešto drukčiji stil od Dustina. Očito je Poirier pronašao rješenje za McGregora.

Irsku MMA zvijezdu čeka dug oporavak, premda je Conor nedavno izjavio kako bi se mogao vratiti ranije nego što su bile prve liječničke prognoze.

No kako za takvu vrstu ozljede ipak treba nešto duže vrijeme da se zaliječi, McGregor ima još vremena razmisliti o svom sljedećem potezu u borilačkoj karijeri.

Bude li se odlučio nastaviti boriti, Georges St-Pierre mu savjetuje kako bi bilo dobro da ima nekoliko borbi zagrijavanja prije nego što u oktogon uđe s borci iz vrha.

– Conor se nije dugo borio. On bi trebao više vremena provesti u oktogonu kako bi pronašao sebe. Čini se kao da je izgubio dio svojih vještina zbog slabe aktivnosti – zaključio je Georges St-Pierre.

Odgovori

Back to top button