MMA

Ganeu uoči meča protiv Volkova stigla ponuda za privremeni naslov, trebao je samo pobijediti

Neporaženi Ciryl Gane je nakon šest pobjeda u UFC-u dobio priliku protiv Derricka Lewisa boriti se za naslov privremenog prvaka teške kategorije. Okršaj dvojice snažnih udarača predvodit će UFC 265 priredbu koja će se 7. kolovoza održati u Houstonu.

Francuski MMA borac je u posljednjem intervjuu otkrio kako je za to doznao uoči meča protiv Aleksandera Volkova, trebao je samo pobijediti Rusa. To je i učinio, slavio je jednoglasnom odlukom sudaca.

– Iz UFC-a je uoči borbe stigla informacija kako slijedi okršaj za privremeni naslov, te je moja borba protiv Volkova kao neko polufinale. Trebao sam pobijediti, a onda ćemo vidjeti što dalje – kazao je Ciryl Gane te otkrio kako je sve znao njegov menadžer Fernando Lopez koji mu uoči borbe ništa previše nije otkrivao:

– Vjerovao sam kako misli na privremeni naslov, ali nisam bio siguran. Poruku je dobio Lopez, a on mi je samo rekao da odradim posao. Dodao je kako ću biti jako sretan.

Francuz je uoči svoje najveće borbe u karijeri postavljen za velikog favorita. Pobijedi li u tom dvoboju onda ga čeka prvak Francis Ngannou.

Odgovori

Back to top button