MMA

Ciryl Gane postavljen za velikog favorita protiv Derricka Lewisa

Ciryl Gane je odmah nakon trijumfa protiv Aleksandra Volkova pokazao želju boriti se za UFC-ov pojas. Najjača MMA organizacija brzo mu je, barem djelomično, ispunila želju te mu je dogovorila borbu protiv Derricka Lewisa za naslov privremenog prvaka teške kategorije.

Njihov dvoboj predvodit će UFC 265 priredbu koja će se 7. kolovoza održati u Houstonu. Neporaženi francuski borac je nakon šest pobjeda u nizu postavljen za favorita u okršaju protiv Lewisa.

Naime, kladionicu daju Ganeu veliku prednost te je koeficijent na njega 1.30, dok je na Black Beasta tečaj 3.75.

Francuz je u svakoj svojoj borbi dosad bio favorit na kladionicama. Slično je bilo i uoči dvoboju protiv Jairzinha Rozenstruika, dok je blagi favorit bio protiv Aleksandra Volkova, tako je bilo i protiv Juniora Dos Santosa.

Derrick Lewis ima četiri pobjede u nizu, a posljednju je izborio 20. veljače nokautom u drugoj rundi pobijedio Curtisa Blaydesa. Kladionicu mu ne vjeruju previše tako je u tom okršaju koeficijent na njegovu pobjedu bio 3.50.

U svojoj ponudi kladionice su otišle korak dalje te su ta dva borca uparili s mogućim protivnikom prvakom Francisom Ngannouom. Kamerunac je u obje borbe postavljen za favorita, a tečaj na Ganea je 2.65, dok je na Lewisa 3.75.

Odgovori

Back to top button