MMA

Gaethje izbarao pet najboljih u lakoj kategoriji, te otkrio tko mu je najatraktivniji borac u UFC-u

Justin Gaethje se nakon godinu dana od poraza protiv Khabiba Nurmagomedova vraća u oktogon. Američki MMA borac se 6. studenog u New Yorku bori protiv sunarodnjaka Michaela Chandlera.

Highlight se nada kako će tom pobjedom ponovno dobiti priliku napasti pojas UFC-ova prvaka lake kategorije koji je trenutačno u vlasništvu Brazilca Charlesa Oliveire.

Brazilski borac će 11. prosinca na UFC 269 priredbi prvi put braniti naslov i to protiv Dustina Poiriera.

U nedavno intervjuu Gaethje je izabrao pet najboljih boraca lake kategorije. Prvi je Charles Oliveira ispred Dustina Poiriera, dok je na treće mjesto stavio sebe. U njegovih Top 5 još je uvrstio Beneila Dariusha i Michaela Chandlera.

– Na prvo mjesto bih stavio Charlesa Oliveiru zato što je prvak, ali on nije najbolji. Poirier je ispred mene, jer me pobijedio. No obojica znamo kako je nakon te borbe on završio u bolnici, dok sam ja ostao u dvorani i fotografirao se s fanovima. Mjesec dana nije mogao normalno hodati – kazao je Justin Gaethje, te dodao kako Conor McGregor ne može biti na njegovom popisu pet najboljih, jer ima samo jednu pobjedu u toj kategoriji.

Gaethje je naveo i pet boraca koji su mu najatraktivniji i koje najviše voli gledati u UFC-u. Na prvom mjestu je prvak teške kategorije Francis Ngannou, a slijede Robert Whittaker, Henry Cejudo, Valentina Ševčenko i Rose Namajunas.

Odgovori

Back to top button