MMA

Francis Ngannou se u akciju vraća tek u siječnju: Nadamo se borbi protiv Jona Jonesa

Izgleda kako UFC-ov prvak teške kategorije Francis Ngannou ove godine neće braniti naslov. Kamerunski udarač je pojas prvaka osvojio u ožujku pobjedom protiv Stipe Miočića, te se nadao kako će do kraja godine imati barem još jedan nastup.

U međuvremenu je organizirana i borba za privremenu titulu u kojoj je Ciryl Gane svladao Derricka Lewisa, kojom je dobio priliku za borbu protiv Ngannoua.

No Francisov trener Eric Nicksick otkriva kako će njegov borac u oktogon tek dogodine.

– Ngannou bi se mogao boriti u siječnju. Ali u UFC-u nikad ne znaš. Mogu ti već sutra javiti da se Francis bori protiv Jona Jonesa – rekao je Eric Nicksick i dodao:

– Ta bi se borba trebala organizirati. Jon Jones je najveći borac u povijesti, a ja se želim nadmetati protiv najboljih. Poštujem Jonesa, Brandona Gibsona i cijeli tim u Jackson Winku. Ciryl je tu, ali borba koju svi žele je Francis Ngannou protiv Jona Jonesa.

Kamerunski udarač je najavio kako će se češće boriti, ali sada se i on bori jednom godišnje.

– Ne petljam se u UFC-ovo poslovanje. Sretan sam što Francis stalno trenira, te možemo paziti na njegovu težinu i držati ga aktivnim. Usavršava vještine i mnogo radi, jako je motiviran. Nastavlja trenirati i čeka priliku…

Odgovori

Back to top button