MMA

Francis Ngannou nije oduševljen Ganeovom pobjedom

Bivši izazivač za naslov UFC-ove teške kategorije Ciryl Gane je pred domaćom publikom na priredbi najveće MMA svjetske organizacije u Parizu nokautom u trećoj rundi pobijedio Australca Taija Tuivasu.

Nakon nešto mirnije prve runde, nastavak je ponudio mnogo uzbuđenja.

Prvo je zaprijetio Tuivasa koji je srušio Ganea, no Francuz se vratio na noge i uspio se oporaviti. Od tog trenutka Ciryl je preuzeo kontrolu.

Udarci francuskog borca postajali su sve preciznija, a prijetio je iz svih oružja.

Treća runda ponudila je još veći vatromet udaraca, a onda je u zadnjoj minuti s nekoliko ‘front kickova’ pogodio Australca, te završio meč.

Prvak teške kategorije Francis Ngannou nije impresioniran Ganeovom pobjedom.

– Borba je bila uzbudljiva, bilo je mnogo akcije. U jednom trenutku je meč bio 50-50, no prevagnula je na Ganeovu stranu što sam i očekivao. Dobro je kontrolirao distancu. Udarci u tijelo su mu donijeli pobjedu. Bila je to tehnički vrlo zahtjevna borba – istaknuo je Francis Ngannou i dodao:

– Znam da je on odličan borac, no nisam nešto impresioniran njegovim nastupom. On je tu gdje je zbog svojih rezultata, a ja sam se borio protiv njega, jer je stigao do mjesta izazivača. Da, dobar je, ali ja sam prvak. Znam da može bolje od toga što je pokazao u ovoj borbi.

Odgovori

Back to top button