MMA

FOTO Rakić otkrio kako je istu ozljedu imao i tri tjedna ranije, te se nada revanšu

Aleksandar Rakić izgubio je na UFC-ovoj priredbi u Las Vegasu u svom najvažnijem meču u karijeri.

Srpski borac s austrijskom putovnicom se početkom treće runde ozlijedio, te nije mogao nastaviti meč protiv Jana Blachowicza. Rakiću je propalo koljeno na desnoj nozi.

‘Bila je odlična borba, ali je nažalost završila onako kako nitko ne želi. To je ista prokleta ozljeda koju sam imao i prije tri tjedna u kampu.

Imao sam osjećaj da sam dobio obje prve runde. Prva je bila blizu, ali je druga bila moja. Dobro sam otvorio treću rundu prije nego mi propalo koljeno.

Bio sam izvanredno fizički pripremljen i u trećoj rundi bih počeo dominirati. Čestitam Janu i želim mu sve najbolje. Sad se trebam oporaviti od ozljede i vratit ću se još bolji.

To je nedovršena borba između Jana i mene i stvarno se nadam revanšu’, poručio je Aleksandar Rakić putem Instagrama.

Tko zna kavu odluku će donijeti vodstvo UFC-a i Dana White, jer je Rakić izgubio meč, ali ono što je pokazao do trenutka kada se ozlijedio bilo je za svaki respekt.

Jan će vjerojatno dobiti priliku vratiti naslov koji je trenutačno u vlasništvu Glovera Teixeire, koji se 11. lipnja bori protiv Jirija Prochazke.

A Rakića čeka oporavak, a koliko će to dugo biti ovisi o težini ozljede. Bio mu je to drugi poraz u osam nastupa u UFC-u.

Odgovori

Back to top button