MMA

Fiziev otkazao meč protiv Dos Anjosa, Makhachev i još nekoliko boraca žele uskočiti kao zamjena

Kirgistanac Rafael Fiziev morao je otkazati meč protiv Rafaela dos Anjosa koji je bio na programu UFC 272 priredbe sljedećeg vikenda u Las Vegasu.

Njihov okršaj trebala je biti sunaslovna borba uoči dvoboja između Colbyja Covingtona i Jorgea Masvidala.

Fiziev i Dos Anjos trebali su se boriti na nedavnoj UFC Fight Night 201 priredbi, no kako kirgistanski borac nije mogao odmah dobiti vizu za SAD, meč je prebačen na novi datum.

Kada je Fiziev stigao u Ameriku pojavio se novi problem, test na Covid-19 bio je pozitivan.

‘Užasno se osjećam, ali moram objaviti kako ne mogu boriti. U Las Vegas sam stigao s Tajlanda gdje sam se zarazio koronavirusom. Tri dana sam u hotelskom krevetu, imam visoku temperaturu, kašljem i sve me boli. Čim ozdravim želim se boriti protiv Dos Anjosa’, napisao je Rafael Fiziev u poruci na Twitteru.

Mnogo se boraca javilo kako bi uskočilo umjesto Fizieva u meč protiv Dos Anjosa.

Jedan od njih je Islam Makhachev koji je nedavno bez problema svladao Bobbyja Greena. Dagestanac se ovog vikenda želi boriti na PPV priredbi.

‘Hajemo, 77 kilograma? Imamo nedovršenog posla’, napisao je Makhachev u poruci Dos Anjosu, kojem se ta ideja nije svidjela.

Dagestanac je potom odgovorio na Rafaelov prijedlog za kategoriju do 75 kilograma:
‘Ponovno tražiš način kako pobjeći’?

Za meč protiv Dos Anjosa se osim Makacheva ponudilo još nekoliko boraca. Među njima je i Paul Felder, posljednji Dos Anjosov protivnik, te Renato Moicano, Ilia Topuria i Diego Ferrera.

Zanimanje je pokazao i Kevin Holland, koji već ima ugovorenu borbu na priredbi.

Odgovori

Back to top button