MMA

Filip Bradarić izgubio u debiju protiv Poljaka Tomasza Sarare

Filip Bradarić izgubio je u svom debiju za KSW. Hrvatski borac s njemačkom adresom je na KSW 62 priredbi u Varšavi izgubio prekidom u trećoj rundi protiv Poljaka Tomasza Sarare. Bradarić je dominirao većim dijelom borbe i prava je šteta što u posljednjoj rundi ispustio priliku za trijumf.

Sjajno je ušao u meč i bio je bolji tijekom cijele prve runde koju je uvjerljivo dobio. Filip je i u nastavku bio aktivniji od svog suparnika, te je nakon 20-ak sekundi u drugoj rundi srušio poljskog borca.

Nakon što je sudac vratio borce na noge, Poljak je pokušao ‘low-kickovima’ ugroziti Bradarića. No ubrzo Filip ponovno ruši Sararu.

Početkom treće runde Bradarić ponovno ruši Poljaka, ali sudac traži priliku ponovno vratiti borbu na noge. Sarara se nakon kratke razmjene udaraca obranio od rušenja, te završava u ‘full mountu’.

Hrvatski borac je nakon nekoliko udaraca tražio prekid borbe, Filip je izgledao vidno iscrpljen.

Slovenski borac Lemmy Krušič izgubio je i drugu borbu u najjačoj europskoj MMA organizaciji. Krušič je sredinom prve runde izgubio tehničkim nokautom protiv Čeha Davida Martiniaka.

Szymon Kolecki je u glavnom meču za samo 47 sekundi nokautom pobijedio Akopa Szostaka, a na sličan način je u sunaslovnoj borbi Andrzej Grzebyk je za nešto više od dvije minute svladao Mariusa Zaromskisa.

Iz KSW-a e stigla informacija da se Roberto Soldić vraća na sljedećoj priredbi protiv češkog borca Patrika Kincla. Hrvatski borac nastupit će na KSW 63 priredbi koja bi se u rujnu mogla održati u Puli.

Odgovori

Back to top button