MMA

Dustin Poirier poručio Gaethjeu i ostalima: Ja mogu svakoga prebiti

Justin Gaethje traži priliku ponovno napasti pojas prvaka lake kategorije. Highlight je nakon nedavnog trijumfa protiv Michaela Chandlera vjerojatno postao prvi izazivač, no na to mjesto još pucaju Islam Makhachev i Beneil Dariush.

Gaethje u posljednje vrijeme često spominje Charlesa Oliveiru i Dustina Poiriera koji će se u prosincu na UFC 269 priredbi boriti za naslov.

Pobjednik tog okršaja mogao bi biti sljedeći Justinov protivnik. Nedavno je Highlight bocnuo Poiriera:

– Ne znam hoće li se boriti protiv mene bude li pobijedio Charlesa Oliveiru. Mogao bi otići u mirovinu.

Dustin Poirier je odgovorio Gaethjeu s kojim se borio 2018. i pobijedio nokautom u četvrtoj rundi. Justin sigurno želi revanš protiv Diamonda.

– Vjerojatno je zanimljiv ljudima. Nada se da ću zagristi mamac. Ima potrebu mnogo govoriti, pokušava na svaki način skrenuti pažnju na sebe. No ja sam njegov sam fan, za njega nemam ništa loše za reći. Ali te večeri sam ga pobijedio u njegovom gradu – rekao je Dustin Poirier, te dodao kako se ne misli povući bude li izgubio protiv Oliveire:

– Još o tome ne razmišljam. Dovoljno sam bogat i mogao bih se povući, ali to još ne mogu uraditi. Ja sam osoba koja svakoga može prebiti. Trenutačno sam u dobroj poziciji i ne namjeravam se povući. Mlad sam i na vrhuncu karijere.

Odgovori

Back to top button