MMA

Dustin Poirier najavio okršaj protiv Natea Diaza, koji pak tvrdi: UFC ne zanima taj meč

Khabib Nurmagomedov je u nedavnom intervjuu izjavio kako sumnja u povratak Dustina Poiriera.

Naime, Diamond je nakon još jednog poraza u meču za naslov prvaka lake kategorije, ovaj put protiv Charlesa Oliveire, bio jako razočaran.

Poirieru je to bio drugi neuspješan napad na tron, a u prvom je izgubio od Khabiba.

Mnogi se pitaju, pa tako i bivši prvak, može li se Dustina vratiti na pobjedničku stazu. Istaknuo je kako bi Diamond trebao pronaći dovoljnu motivaciju za povratak i čini se da je u tome uspio.

– Jedan telefonski poziv prije nekoliko dana vratio je vatru u meni. Ne znam mogu li o tome govoriti, radi se o borbi na ‘short notice’ – kazao je Dustin Poirier i nastavio:

– Još nismo potpisali ugovor, ali vjerojatno ću prihvatiti tu ponudu. Trebao bih odmah početi vježbati, jer meč je tako blizu. Mogla bi to biti vrlo uzbudljiva borba, a protivnik je Nate Diaz.

No Diaz je objavom na Twitteru demantirao Poirier navode, je po njegovim riječima probleme stvara promocija.

‘Razgovarao sam s UFC-om i pitao ih što se događa s borbom protiv Dustina Poiriera. Želim se boriti što prije, a oni su rekli da je Dustin pušiona i ne žele tu borbu. Oprosti Dustine, ti si pušiona. Nadam se da ćemo se boriti što prije. P.S. Charles Oliveira, i ti si također pušiona’.

Nate Diaz i Dustin Poirier često su se prozivali, a njihova borba trebala se održati još u studenom 2018. godine. Tada su se trebali boriti na UFC 230 priredbi, no Diamond je otkazao nastup zbog ozljede kuka.

Odgovori

Back to top button