MMA

Duško Todorović protiv Brazilca Gregoryja Rodriguesa traži drugu UFC-ovu pobjedu

Srpski MMA borac Duško Todorović (10-1) ovog se vikenda na UFC Fight Night priredbi u Las Vegasu bori protiv Brazilca Gregoryja Rodriguesa (9-3). Bit će mu to prvi okršaj nakon poraza protiv Punahelea Soriana.

– Natjecao sam se u hrvanju, jiu-jitsuu i grapplingu i znao sam gubiti, ali nije to isto kao u MMA. Znao sam razmišljati kako ću se osjećati kada izgubim i mislio sam kako će te biti mnogo teže – kazao je Duško Todorović i dodao:

– Ali nije bilo strašno. Izvukao sam neke zaključke iz tog poraza i znam što nisam dobro. No to moram prihvatiti. Bolje da nisam izgubio, ali nije smak svijeta.

Todorović se trebao boriti protiv Amerikanca Makija Pitole koji je zbog ozljede otkazao nastup, pa je umjesto njega uskočio Rodrigues.

– Spremao sam se za težak meč, a tako će i biti. Protiv Gregoryja sam se trebao boriti prije nekoliko godina u drugoj promociji, ali ta je priredba bila otkazana. Velik je i snažan borac s dobrim vještinama na tlu, a opasan je i na nogama. Bit će to dobra borba – ističe Duško Todorović koji traži drugu UFC-ovu pobjedu.

Odgovori

Back to top button