Boks

Boksačka legenda oči u oči s Youtuberom. Pogledajte tko je prvi uzmaknuo

Boksačka legenda Floyd Mayweather Jr. vraća se u ring 6. lipnja u ekshibicijskom meču boksati protiv Youtubera Logana Paula. Borci su imali prvo sučeljavanje uoči njihove nedjeljne borbe na Hard Rock stadionu u Miamiju. Njihov susret je prošao mirnije od onog sučeljavanje prije nekoliko tjedana kada je Loganov brat Jake napravio kaos.

A kada su se našli oči u oči mnogo veću mirnoću pronašao je Mayweather te prisilio Logana na manji uzmak, ali boksačka legenda nije popustila.

Youtuber je prihvatio izazov, ali je opet nakon nekoliko sekundi popustio i počeo je nešto govoriti Floydu. Slavni boksač na to se nije previše obazirao.

Jedan od najboljih boksača svijeta neporaženi Floyd Mayweather Jr. iza sebe ima 50 profesionalnih pobjeda, a njih 27 je završio nokautom. Nedavno je izjavio da će za pobjedu biti dovoljno samo se pojaviti u ringu.

– Budem li želio da meč traje jednu rundu toliko ćemo se boriti, a ako će to biti dvije runde, onda će biti toliko. Ja odlučujem koliko će borba trajati – kazao je Floyd Mayweather.

Bivši boksački prvak dobro će zaraditi borbom protiv Youtubera, te tvrdi kako bi njegov honor mogao iznositi 100 milijuna dolara.

– Godinama sam naporno trenirao i radio kako bi došao do neke razine. Sada svemu treba pristupiti pametnije. Ako je nešto lagano kao borba protiv Logana Paula to je legalna pljačka banke. A onda to jednostavno moram učiniti – kazao je Floyd Mayweather.

Odgovori

Back to top button