MMA

Dražen Forgač poručio kako su svi FNC-ovi borci dio obitelji bez obzira na nacionalnost

Još se vuku repovi od događaja na posljednjoj FNC Armagedon priredbi koja je prošlog vikenda održana u Šibeniku. Borba između Francisca Croate Barrija i Vase Bakočevića podigla je prašinu.

Sve je počelo još od ulaska Crnogorca u oktogon, a nastavilo se nakon što je Croata ugušio protivnika.

Bakočević je putem Instagrama poručio kako je s tribina čuo pogrdne povike, a onda je i on neprimjereno reagirao.

Nakon trijumfa Barrio je vrlo emotivno proslavio pobjedu. Ponovno su se čuli ružni povici prema Bakočeviću i članovima njegovog tima.

Panči se putem Instagrama ispričao te poručio kako je ‘meč između njega i Vase otišao je u krivom smjeru’.

Jedan od voditelja FNC-a i organizatora priredbe Dražen Forgač oglasio se putem Instagrama na događaje u Šibeniku:

‘Što se tiče priče o nacionalizmu, ona je potpuno deplasirana. Ograđujem se od ispada pojedinaca i preuzimam dio krivice zbog toga što nismo provjerili ulaznu pjesmu jednog borca iz Njemačke koja nikako nije bila primjerena lokaciji ni trenutku, a koja je rezultirala velikim negodovanjem publike.

Važno je napomenuti da sigurnost boraca niti u jednom trenutku nije dovedena u pitanje. Puni naziv FNC-a glasi Fight Nation Championship. Ideja je da su svi borci koji nastupaju u FNC-u bez obzira na nacionalnost zapravo dio FNC obitelji odnosno nacije.

Niti jedan borac u FNC-u nije drukčije tretiran zbog nacionalnosti, niti će biti dok smo moji partneri i ja na čelu organizacije’.

Forgač je u poruci mislio na srpskog poluteškaša iz Njemačke Aleksandra Dimitrijevića, koji je u oktogon ušao uz pjesmu Litija.

To je pjesma koja opisuje borbu srpskog naroda u Crnoj Gori i na Kosovu. Publika je reagirala zvižducima i negodovanjem što je dodatno podiglo tenzije na tribinama.

Odgovori

Back to top button