MMA

Diaz otkrio da nije bio motiviran za borbu protiv Edwardsa

Leon Edwards je na UFC 263 priredbi jednoglasnom odlukom sudaca pobijedio Natea Diaza i stigao do devete pobjede u posljednjih deset okršaja (zadnji meč protiv Belala Muhammada završio je ‘no contests’). Britanac je tom pobjedom vjerojatno stigao do mjesta izazivača.

Edwards je dominirao tijekom cijele borbe, koja je bila dogovorena ne pet rundi, a Diaz se tek u završnici probudio, no nije uspio završiti meč. Nate je objasnio zašto je bila odgođena njihova borba koja se trebala održati 16. svibnja.

– Na treningu sam zaradio posjekotinu u treningu i zato sam onda odgodio borbu. Poslije nisam pronašao motivaciju za trening, pa sam posljednjih mjeseci otezao – rekao je Nate Diaz i dodao:

– Edwards je pobijedio, ali i dalje mislim kako sam bolji borac. Jedino što vrijedi u tom meču je ono što sam učinio u posljednjoj minuti.

Diaz je nakon meča dobio ovacije fanova dobro ispunjene Gila River Arene u Glendaleu.

– Želim se ponovno boriti za nekoliko mjeseci, a mogu uskočiti i ranije, jer ne osjećam neke posljedice od ove borbe. Sljedeći tjedan ponovno treniram – kazao je Nate Diaz i zaključio:

– Jednostavno sad nisam bio motiviran, jer sam svu energiju utrošio u priprema za borbu koja je trebala biti u Teksasu. A to je bilo prije mjesec dana.

Odgovori

Back to top button