MMA

Derrick Lewis još jednom prozvao Stipu Miočića

Black Beast se nakon poraza protiv Ciryla Ganea u meču za privremenog UFC-ovog prvaka teške kategorije vratio pobjedom.

U posljednjoj lanjskoj priredbi najjače svjetske MMA organizacije, Derrick Lewis je nokautom u prvoj rundi svladao Chrisa Daukausa.

Tom je pobjedom ostao u vrhu kategorije i nije skrivao želju boriti se protiv Stipe Miočića. Nedavno je to ponovio.

– U tjedan uoči posljednjeg meča ušao sam bez pritiska i osjećaj je bio sjajan. Želim tako raditi do kraja karijere, mirno dočekati borbu i uživati – kazao je Derrick Lewis i nastavio:

– Više ništa ne moram dokazivati i to je jedan od razloga zašto se želim boriti protiv Miočića. Vjerujem da bi to bila odlična borba za obojicu, a i fanovi bi uživali. On je nekako više hrvač, a i ja imam dobru hrvačku tehniku. Baš bi bilo zabavno.

Lewis se još malo osvrnuo na Stipu i objasnio zašto želi taj meč.

– Gotovo sa svima sam se borio iz vrha divizije, a još nisam protiv Miočića. Vjerujem da bi on bio veliki favorit u tom meču. Pobjedom bi tako moji fanovi mogli vratiti novac koji su izgubili kada sam se borio protiv Ganea.

Derrick Lewis je u posljednjoj borbi srušio rekord po broju nokauta u UFC-u. Protiv Chrisa Daukausa stigao je do 13. nokauta u karijeri. Stipe Miočić se lani borio samo jednom i u tom je meču izgubio naslov protiv Ngannoua.

Odgovori

Back to top button