MMA

Derek Brunson želi borbu za pojas, a prihvatio bi i meč protiv jednog od braće Paul

Derek Brunson je nakon poraza u studenom 2018. protiv Israela Adesanye izborio pet pobjeda u nizu. Američki MMA borac je prošlog vikenda na UFC Fight Night 191 priredbi svladao Britanca Darrena Tilla.

Brunson se nada kako bi uskoro mogao dobiti priliku u borbi za pojas prvaka. Naravno, trebao malo pričekati, jer će prvo Israel Adesanya braniti naslov protiv Roberta Whittakera.

No Brunson zna kako bi ispunio vrijeme do tog okršaja.

– Boksački meč protiv jednog od braće Paul bilo bi dobro zagrijavanje. Možda me Dana White posudi Trilleru, a ja bih se mogao boriti s nekim od njih. Ili neka se Adesanya i Whittaker bore početkom iduće godine, a ja ću onda doći na red u ožujku ili travnju. Imam nekoliko kombinacija – kazao je Derek Brunson.

Amerikanac se već borio protiv Whittakera i Adesanye, te je oba puta izgubio nokautom. Brunson želi borbu za pojas, ali ne bi imao i ništa protiv meča protiv Jareda Cannoniera.

– Ne bih samo tako odbio borbu protiv njega, jer tražim najbolje protivnike u kategoriji. No želim biti nagrađen. Nikad u karijeri nisam dobio priliku boriti se za pojas prvaka – zaključio je Derek Brunson.

Odgovori

Back to top button