MMA

Darko Stošić pokušava živjeti bez stresa: Trebaš dati priliku životu, opustiti se i uživati

Darko Stošić je posljednje četiri borbe imao u KSW-u, gdje je nakon tri pobjede dobio priliku boriti se za naslov teške kategorije.

Krajem veljače borio se za pojas ali je prekidom u petoj rundi izgubio protiv prvaka Phila De Friesa.

Srpski borac bio je gost Podcast Inkubatora u kojem su se dotakli mnogih tema, a prijesti se i svog boravka u najvećoj svjetskoj MMA promociji.

– Moj put nije bio lagan. Kada dobiješ ugovor u velikoj organizaciji kao što je UFC želiš se često boriti. A ja nisam mogao čekati, trebao mi je novac. Od toga živim i želim se što više boriti, bez obzira jesam li ozlijeđen ili ne – kazao je Darko Stošić i dodaje:

– Da sam dobio još jedan ugovor, u međuvremenu bi sazrio i možda bi sve bilo bolje. No drago mi je što sam se barem borio protiv dobrih boraca.

No čovjek s godinama sazre i drugačije gleda na neke stvari.

– Danas drugačije razmišljam i shvatio sam da nije sve samo u tome da moram uspjeti pod svaku cijenu i imati dva treninga dnevno, to je previše stresno – istaknuo je Darko Stošić i nastavio:

– U životu se ništa ‘ne mora’. Naravno da težim prema nekom svom cilju, ali pored toga postoje još milijun drugih stvari.

Darko pokušava živjeti bez stresa.

– Trebaš dati priliku životu, opustiti se i uživati. Ne treba biti u stalnom grču i stresu, razmišljati kad će biti borba ili što ako izgubim? Ništa se ne vrti oko jedne borbe. Život ide dalje – rekao je Darko Stošić i podvukao:

– Uživam u treninzima i ne razmišljam mnogo, ne treba mi dodatnog stresa. Trudim se stalno biti dobrog raspoloženja…

Odgovori

Back to top button