MMA

Darko Stošić još neće napasti pojas prvaka, na KSW 63 priredbi bori se protiv Poljaka Andrzyszaka

Srpski borac Darko Stošić također je dobio svoju borbu na KSW 63 priredbi 4. rujna u Varšavi, a na kojoj će nastupiti četiri hrvatska borca Roberto Soldić, Antun Račić, Aleksandar Rakas i Sara Luzar Smajić.

Stošić (15-4) će trebati barem još jednu pobjedu prije borbe za naslov, a njegov protivnik je Poljak Michal Andrzyszak (22-9).

Kako je prvak teške kategorije Phila De Friesa ozlijeđen, Darko se odlučio za još jednu borbu.

Poljski borac je u posljednjem nastupu u siječnju na KSW 58 priredbi gušenjem pobijedio Guta Inocentea (10-6). Andrzyszak je 2018. u borbi za upražnjeni naslov teške kategorije izgubio nokautom u prvoj rundi protiv aktualnog prvaka.

Stošić je nakon tri poraza u nizu dobio otkaz u UFC-u , te je prošle godine stigao u KSW. U svom debiju u ožujku nokautom u drugoj rundi je pobijedio Michala Wlodareka, a u lipnju je nokautom u prvoj rundi svladao Michala Kitu.

Na priredbi u Varšavi nastupit će četvero hrvatski boraca.

Priredbu predvodi Robert Soldić (18-3) koji će protiv Čeha Patrika Kincla (24-9) drugi put braniti pojas prvaka u velter kategoriji.

Antun Račić (25-9-1) se bori protiv Poljaka Jakuba Wiklacza (11-3-1), a Aleksandar Rakas (16-8) će snage odmjeriti protiv također poljskog borca Tomasza Romanowskog (13-8).

Sara Luzar Smajić (2-1) se u svom debiju za KSW bori protiv također debitantkinje Španjolke Aitane Alvarez (1-0).

Odgovori

Back to top button