MMA

Danu Whitea oduševio Hasbulla i njegova velika popularnost

Osamnaestogodišnji Hasbulla Magomedov iz Mahačkale posljednjih je mjeseci postao velika internetska senzacija. Njegova popularnost raste svakim danom te ima milijune fanove koje osvaja objavama na TikToku i Instagramu.

Naročito je popularan u MMA zajednici, a posebno je oduševljen i UFC-ov predsjednik Dana White.

Hasbulla boluje od dvarfizma (patuljastog rasta), ali bez obzira na zdravstvene probleme uvijek je odlično raspoložen.

Vedrog raspoloženja pojavio se i na UFC-ovoj priredbi u Abu Dhabiju, gdje se pojavio kao velika zvijezda.

Islam Makhachev koji je nastupao na toj priredbi dugo poznaje Hasbullu i bio je jedan od glavnih razloga njegova dolaska.

Magomedov je uživo gledao svog prijatelja u trijumfu protiv Dana Hookera.

– Video koji mi je poslao govoreći ‘Dana White, dolazim u Abu Dhabi i u UFC‘, kad sam ga objavio sa svojim odgovorom iz zrakoplova, to je bio najveći post koji sam objavio. Imam 6.7 milijuna pratitelja na Instagramu, a 6.4 milijuna ljudi pogledalo je taj video. Nije li to ludo? – kazao je Dana White.

Hasbulla je poznat po rivalstvu s Abdu Rozikom iz Tadžikistana, još jednim mladićem patuljastog rasta. Snimke njihovih ‘sukoba’ postali su pravi hit na društvenim mrežama. A jednu takvu gužvu dogodila se i na UFC-ovoj priredbi u Abu Dhabiju:

Nakon te objave objavljeno je mnogo komentara u kojima fanovi poručuju Dani Whiteu da dogovori taj meč. Šef UFC-a komentirao je mogući Magomedov nastup u promociji.

– Volim tog dečka. Postoji li više od nula posto šanse za njegovu borbu u UFC-u? Da – zaključio je Dana White.

Odgovori

Back to top button