MMA

Daniel Cormier želi da se Khabib vrati borbama, a UFC-ovom šefu je dao savjet

Šef UFC-a Dana White već je nekoliko puta pokušao nagovoriti Khabiba Nurmagomedova da se vrati borbama, ali sastanci nisu dali rezultata. Neporaženi Dagestanac ostao je pri svojoj odluci i obećanju koje je dao svojoj majci da više neće ulaziti u oktogon bez pratnje oca koji je lani preminuo od posljedica koronavirusa.

Khabib je krajem listopada na UFC 245 priredbi pobjedom protiv Justina Gaethjea stigao do 29. pobjede u karijeri i po treći put obranio naslov prvaka lake kategorije. Nakon trijumfa je objavio kraj karijere.

Bivši UFC-ov prvak i veliki Khabibov prijatelj Daniel Cormier nedavno je izjavio kako podržava Danu Whitea u namjeri da vrati Dagestanca. I on želi Khabiba ponovno vidjeti u akciji.

– Dominirao je protiv čvrstog Justina Gaethjea. Khabib je pravi borac i čovjek, zato ga Dana White želi vratiti u oktogon – kaže Daniel Cormier i nastavlja:

– Ne bih se predavao, pa ako treba imali bi i deset sastanaka. Svaki put bih s njime razgovarao i pokušavao ga nagovoriti da se ponovno bori. Od njega ne bih tako lako odustao.

Khabib Nurmagomedov je nekoliko puta u svojim izjava ponovio kako se više ne želi boriti. No šef najjače MMA organizacije vjerojatno dogovara još neki sastanak gdje će UFC-ova prvaka pokušati nagovoriti da promijeni svoju odluku.

Odgovori

Back to top button