MMA

Daniel Cormier ne zna može li Miočić zaprijetiti Jonesu: Dugo se nije borio

Američki borac hrvatskih korijena Stipe Miočić je posljednji meč imao u ožujku 2021. kada je nokautom u drugoj rundi izgubio protiv Francisa Ngannoua.

Najveći teškaš u UFC-ovoj povijesti bez nastupa je više je od tri godine i mnogi se pitaju kako će izgledati njegov povratak u oktogon.

Miočić se trebao boriti lani u studenom protiv Jona Jonesa, no aktualni prvak teške kategorije je zbog ozljede otkazao meč.

U ožujku prošle godine, Bones je ‘submissionom’ u prvoj rundi svladao Ciryla Ganea i osvojio UFC-ov pojas prvaka.

Jones se nedavno vratio treninzima, te bi svoj sljedeći nastup trebao dogovoriti za negdje u drugoj polovici godine.

A osim Miočića priliku u borbi za naslov čekaju privremeni prvak Tom Aspinall, Sergej Pavlovič, Curtis Blaydes…

Nekadašnji dvostruki prvak, a danas UFC-ov komentator Daniel Cormier nedavno se osvrnuo na potencijalni meč između Jonesa i Miočića.

– To sam prošao i znam koliko s drukčiji borac kada imaš 41 godinu ili ako si dvije godine mlađi. Stipe se nije borio više od tri godine. Ne znam kakav će se vratiti u oktogon i ne znam može li zaprijetiti Jonesu. Hoće li Miočić biti učinkovit koliko bi trebao biti? Ne znamo ni je li i Jones isti borac kakav je bio, Gane nije bio dobar test – rekao je Daniel Cormier i nastavio:

– Je li se Jones promijenio ili je ostao isti kao kada je pobjeđivao sve one velike borce. Tko zna kako će Jones izgledati protiv sljedećeg pravog teškaša?

Odgovori

Back to top button