MMA

Dana White vjeruje u Jonesov skori povratak: Može se boriti jedino protiv Ngannoua ili Miočića

Po mnogima jedan od najboljih MMA boraca Jon Jones je prije dvije godine napustio UFC-ovu poluteške kategoriju, te je odlučio nastupiti među teškašima.

No na njegov debi u kraljevskoj kategoriji još čekamo, a još nema ni naznaka kada bi se mogao vratiti u oktogon.

Predsjednik UFC-a Dana White je u posljednjem intervjuu otkrio kako je Jones spreman na povratak, a jedina je nedoumica – protivnik.

– Moramo odlučiti protiv koga će se boriti. To jedino mogu biti Francis Ngannou, no moramo vidjeti koliko će njegov oporavak trajati, ili Stipe Miočić – rekao je Dana White.

Prije nekoliko tjedana mnogo se govorilo o meču za privremeni pojas UFC-ova prvaka u kojem bi se borili Stipe Miočić i Jon Jones, ali zasad još nisu povučeni konkretni potezi. Francis Ngannou je nedavno izjavio kako se oporavlja od operacije, te je svoj povratak najavio do kraja ove ili početkom sljedeće godine. Jones je svoju posljednju borbu imao u veljači 2020. kada je pobijedio Dominicka Reyesa.

– Jonesov povratak bi trebao biti jako zanimljiv jer vjerujem u ‘ring rust’. No bez obzira na sve negativnosti koje prate Jonesa i problemima koje ima u osobnom životu, on je i dalje najbolji svih vremena – podvukao je Dana White.

Odgovori

Back to top button