MMA

Dana White tvrdi kako bi Jon Jones pobijedio Francisa Ngannoua

Predsjednik UFC-a Dana White nedavno je izjavio kako se bivši prvak Francis Ngannou više nikada neće boriti u najvećoj svjetskoj MMA organizaciji.

Kamerunac je u siječnju napustio UFC nakon što promocija nije željela ispuniti neke uvjete koji bi bili u novom ugovoru.

Prije desetak dana Jon Jones je na UFC 285 priredbi giljotinom nakon dvije minute svladao Ciryla Ganea i osvojio pojas prvaka teške kategorije.

Fanovi slobodne borbe s velikim su zanimanjem pratili taj meč, kao i nekadašnji prvak Francis Ngannou.

Lani se mnogo govorilo o međusobnom okršaju između Jonesa i Ngannoua, no taj se meč nije dogodio, a vjerojatno i neće, jer su se njihovi putevi razišli.

A Dana White je uvjeren kako bi Bones svladao Francisa i to na isti način kao i Ciryla.

– Borba između Jonesa i Ngannoua me više ne zanima. Dvije godine sam pokušao organizirati taj meč, ali je Francis to odbijao, nije se želio boriti. Otišao je bez da smo bilo što dogovorili, a ja znam kako funkcionira posao u boksačkom svijetu. To je ludo – kazao je Dana White i dodao:

– Taj meč nismo mogli dogovoriti, a da se i dogodio slično bi završio. Borba bi izgledala isto da je umjesto Ganea u oktogonu bio Ngannou. Ciryl i Francis borili su se pet rundi i da Dane nije išao na ‘submission‘ vjerojatno bi pobijedio.

Odgovori

Back to top button