MMA

Dana White poručio Pereiri kako prvo treba pobijediti želi li borbu za naslov u poluteškoj kategoriji

Alex Pereira je nedavno ostao bez pojas UFC-ova prvaka srednje kategorije. Brazilac je u revanšu izgubio nokautom u drugoj rundi protiv Israela Adesanye.

Nakon poraza je potvrdio kako će karijeru nastaviti među poluteškašima, jer mu je dosta skidanja kilograma.

Predsjednik UFC-a Dana White je izjavio kako brazilski borac mora u višoj diviziji pobijediti pravog protivnika kako bi zaslužio dobiti mjesto izazivača.

Trenutačni UFC-ov prvak poluteške kategorije je Jamahal Hill, koji je u siječnju pobijedio Glovera Teixeiru i osvojio naslov.

Pereiru u poluteškoj čeka još iskusnih boraca, tu su još Jiri Prochazka, Magomed Ankalaev, Jan Blachowicz, Aleksandar Rakić, Anthony Smith…

– Želi li doći u poziciju boriti se za naslov, mora pobijediti pravog suparnika. Tek kada to učini možemo razgovarati za mjesto izazivača. Sada mu želimo pronaći upravo takvog protivnika – rekao je Dana White, te pohvalio angažiranost Israela Adesanye:

– Obožavam to kod njega. Dakle, Adesanya je me nakon meča nazvao i pita kad će se ponovno boriti. Rekao je meni i Hunteru Campbellu kako se želi boriti što prije. Adesanya se stalno želi boriti i ne bira protivnika. Mogao bi se boriti već krajem ljeta.

Odgovori

Back to top button