MMA

Dana White otkrio kako McGregor može odmah dobiti meč za pojas

Irac Conor McGregor je lani u srpnju na UFC 264 priredbi u Las Vegasu slomio nogu u meču protiv Dustina Poiriera.

Velika UFC-ova zvijezda je morala predati meč Amerikancu, te je završio na operaciji.

McGregor se još oporavlja od ozljede, no najavljuje i skorašnji povratak.

Posljednjih tjedana često u svojim izjavama ističe kako bi njegova povratnička borba bila ona za naslov prvaka u lakoj kategoriji.

Čak je nedavno poručio prvaku Charlesu Oliveiri, koji titulu brani 6. svibnja protiv Justina Gaethjea, kako bi trebao biti mudar i pričekati još nekoliko mjeseci dok se on ne vrati borbama.

Šef UFC-a Dana White je nedavno potvrdio kako bi McGregor mogao odmah dobiti priliku boriti se za pojas, no sve ovisi o ishodu meča između Oliveire i Gaethjea.

Bude li Brazilac ostao na tronu, tada može sam odlučiti želi li pojas prvaka braniti protiv McGregor kada taj bude spreman na povratak.

– Vidjet ćemo što će biti s lakom kategorijom kada se McGregor odluči vratiti Ostane li Oliveira prvak možda će se htjeti boriti s Conorom – kazao je Dana White i dodao:

– Vidjet ćemo, mnogo je mogućnosti vezano za Conorov povratak. Najvažnije njegovo zdravlje, te moramo biti sigurni kako je njegova noga apsolutno spremna za sve fizičke napore. No i tako već imamo isplanirane borbe do 18. lipnja.

Odgovori

Back to top button