MMA

Dana White neće odstupiti s mjesta UFC-ova predsjednika: To bi naštetilo kompaniji

Predsjednik UFC-a Dana White našao se na meti kritičara nakon što je u javnost procurila snimka s dočeka Nove godine u Meksiku kada se fizički sukobio sa suprugom Anne.

Prvo je Anne pljusnula Danu koji je odmah uzvratio. Nakon incidenta su se oboje oglasili, ispričali se jedan drugome, te istaknuli kako se radi o izoliranom slučaju.

Šef najveće svjetske MMA organizacije je na posljednjoj presici istaknuo kako zbog tog događaja ne želi odstupiti s mjesta predsjednika.

– Što bih trebao, uzeti 30 dana pauze? Kakva je to kazna? Mogao bih se povući, ali što bi to značilo? Moj odlazak bi naštetio kompaniji, to bi naštetilo ostalim zaposlenicima i borcima – rekao je Dana White i dodao kako je mogao otići još 2016. godine.

Otkrio je kako UFC-ovo čelništvo nije sretno zbog tog događaja.

– Mnogo smo razgovarali i nitko nije sretan zbog toga, a nisam ni ja. No to se dogodilo i s time se moram nositi. A što je moja kazna? Do kraja života bit ću etiketiran kao obiteljski nasilnik i sada mnogi ljudi vjerojatno nemaju više poštovanje prema meni, mediji borci, prijatelji… – istaknuo je Dana White i podvukao:

– To će me pratiti do kraja života i to je mnogo veća kazna od 30 ili 60 dana odsutnosti. Po meni to ne bi bila nikakva kazna. Najveća kazna leži u tome da sam to učinio i s time se moram nositi.

White vjerojatno neće snositi nikakve sankcije, te će i dalje biti na čelu UFC-a.

– Obitelj mi je najvažnija. Supruga i ja na to smo najviše fokusirani. Mene će događaj u toj noći pratiti do kraja života. Kada se ujutro probudim želim biti bolji nego jučer. Moram se pobrinuti da se takvo što više nikad ne dogodi – kazao je Dana White, a na pitanje što bi promijenio u novogodišnjoj noći, odgovorio je:

– Ostao bih kod kuće.

Odgovori

Back to top button