MMA

Dana White ne zna hoće li Jon Jones biti sljedeći izazivač u teškoj kategoriji

Jon Jones je najavio kako će ove godine napokon debitirati u teškoj kategoriji. No šef UFC-a Dana White nije siguran da će odmah dobiti meč za naslov prvaka bez obzira na ishod dvoboja između prvaka Francisa Ngannoua i Ciryla Ganea koji se ovog vikenda bore na UFC 270 priredbi u Honda Center dvorani u Anaheimu.

– Ne znam je li Jon Jones sljedeći izazivač, jer nisam siguran u njegov plan. Tko zna što mu je idući potez? Vjerujem da će gledati borbu, a onda će odlučiti. Možda će odustati od teške kategorije i pokušati ponovno osvojiti naslov u poluteškoj – kazao je Dana White i dodao:

– Svašta se može dogoditi u meču između Ngannoua i Ganea, to je dio drame koju donosi ta borba. Bit će zabavno ovaj vikend. A kada meč završi Jones će se sigurno javiti.

Bones je nedavno otkrio kako će s posebnim zanimanjem pratiti dvoboj za prvaka teške kategorije.

‘Stvarno ne znam tko bi mogao pobijediti. Uzbuđen sam što ću gledati taj dvoboj. Mnogo ću naučiti o obojici, bez obzira kako meč bude završiti’, napisao je Jon Jones u poruci na Twitteru.

Bivši prvak poluteške kategorije i jedan od najboljih MMA boraca već više od godinu dana trenira za svoj nastup među teškašima.

Odgovori

Back to top button