MMA

Curtis Blaydes: Jones zna kako je borba protiv Miočića najveća svih vremena

Američki borac hrvatskih korijena Stipe Miočić trebao se u UFC-ov oktogon vratiti u studenom prošle godine i to u meču za naslov protiv prvaka Jona Jonesa.

No njegov je povratak odgođen, jer se Bones samo nekoliko tjedana uoči priredbe ozlijedio.

Jedan od najboljih boraca u povijesti ozlijedio je rame, te je završio na operaciji. A u siječnju je operirao i lijevi lakat, pa se još ne zna kada će biti spreman za povratak.

Borba bi se po nekim najavama mogla dogoditi negdje tijekom ljeta.

Borac iz vrha UFC-ove teške kategorije Curtis Blaydes ističe kako je promociji itekako važno organizirati meč između Jonesa i Miočića, premda već nekoliko mjeseci privremeni prvak Tom Aspinall traži svoju priliku.

– To se tako mora dogoditi. I Aspinall to razumije, pa zato više nije tako glasan i ne traži meč protiv Jonesa ili Miočića. Njegova borba ne može donijeti on što želi UFC – istaknuo je Curtis Blaydes i podvukao:

– Smiješne su priče kako se Jones nekoga plaši. On se ne boji nikoga već je svjestan kako je borba protiv Miočića najveća svih vremena. Naravno, važna mu je i zarada. Ja ga zbog toga ne krivim, pogotovo ako mu je to posljednji meč u karijeri. Uzmi novac i oprosti se u stilu.

Odgovori

Back to top button