MMA

Curtis Blaydes i Chris Daukaus prozvali Stipu Miočića: Vatrogasci samo sjede, roštiljaju i dižu utege

Stipe Miočić je u ožujku izgubio UFC-ov pojas prvaka teške kategorije. Američko-hrvatski borac je na UFC 260 priredbi nokautom u drugoj rundi izgubio protiv kamerunskog udarača Francisa Ngannoua.

Miočić nakon tog poraza više nije ulazio u oktogon, a i uzeo je malu pauzu, jer je sa suprugom Ryan Marie čekao prinovu.

Prije mjesec dana dobio je sina Matea Cruza. Stipe i njegova žena od 2018. imaju i kćerkicu Meelah.

U međuvremenu prvak Francis nije branio naslov, jedino je UFC organizirao borbu za privremeni pojas prvaka.

Francuz Ciryl Gane je na UFC 265 priredbi u Houstonu prekidom u trećoj rundi svladao Derricka Lewisa i vjerojatno dobio priliku biti izazivač Ngannouu.

Miočić je tražio revanš protiv Kamerunca, a Dana White je jednom izjavio da će Stipe prihvatiti meč s Jonom Jonesom. No najjača svjetska MMA organizacija ima druge planove.

Miočić je trenutačno daleko od meča za naslov, ali ima zainteresiranih za borbu protiv njega.

Na nedavnoj UFC 266 priredbi Stipu su prozvali Curtis Blaydes i Chris Daukaus.

– Želim se boriti protiv poraženog iz meča Gane – Ngannou. Dajte mi Stipu Miočića ili Jona Jonesa – rekao je Curtis Blaydes nakon pobjede protiv Jairzinha Rozenstruika.

Chris Daukaus je bio mnogo konkretniji. Amerikanac je prekidom u drugoj rundi pobijedio Shamila Abdurakhimova i prozvao bivšeg prvaka.

– Ne želim uvrijediti Stipu Miočića, ali vatrogasci ništa ne rade, samo sjede i čekaju da se dogodi požar. On se takvim poslom može baviti kad god poželi, uvijek ima vremena za to. Žao mi je Stipe, ali to je tako – rekao je Chris Daukaus i zaključio:

– Vatrogasci samo sjede, roštiljaju, druže se i dižu utege. Želim se boriti protiv Miočića.

Odgovori

Back to top button