MMA

Cormier smatra kako teško netko može zaustaviti Prochazku, pa mu Rakić poručio: ‘Poznajem jednog…’

Jiri Prochazka (28-3-1) je i drugu borbu za UFC završio na impresivan način. Nakon što je u svom debiju nokautirao Volkana Oezdemira (17-5), bivši Rizinov borac je na impresivan način pobijedio i Dominicka Reyesa (12-3). Čeh je na UFC on ESPN 23 priredbi u Las Vegasu nokautom u drugoj rundi pobijedio Amerikanca.

Nakon meča Prochazka je prozvao prvaka Jana Blachowicza koji je prihvatio bačenu rukavicu. Mnogi hvale nastup češkog borca, a jedan od njih je i bivši UFC-ov prvak Daniel Cormier.

– Možda je malo neoprezan, ali on to radi s ciljem. Poseban je i čini se nimalo umoran. Kada u prvoj rundi udarite jak ritam, onda druga obično starta malo sporije. Kako meč odmiče taj je ritam sve sporiji – kazao je Daniel Cormier u ‘DC & Helwani showu’ i dodao:

– A Jiri uopće nije usporio. Kada sam vidio Reyesa nakon prve runde, činilo mi se da je samo pitanje vremena kad će ga Jiri zahvatiti. Kad god su Dominicku sjele kontre, ovaj nije ni trepnuo. Jiri je poput lavine i ništa ga neće zaustaviti, osim nokauta. Ne znam tko to može učiniti osim možda prvaka Jana Blachowicza.

Aleksandar Rakić posljednjih dana pozorno prati medije, pa mu tako nije promakla ni ta izjava. Srpski borac s austrijskom putovnicom putem Twittera je poručio Cormieru:

‘Poznajem jednog…’

Odgovori

Back to top button